Procesare Table

Servicii debitare laser

Contururi simple, rectangulare? Sau poate contururi compicate, organice? Nu conteaza complexitatea proiectului dumneavoastra industrial, prin intermediul celor doua lasere pentru contururi 2D, marca TRUMPF, de 4kW, respectiv 6kW, putem debita si multiplica cu o precizie exacta si la o calitate superioara, piese din foie de table de aluminiu, otel si inox, cu diferite forme si dimensiuni.

Date tehnice

 

Ø x y z
Aluminiu 0.5 – 15 mm
Oțel 0.5 – 35 mm
Inox 0.5 – 20 mm

Pășește în lumea tridimensională! Suntem pregătiți pentru proiectul tău industrial, atunci când el necesită nu doar piese plane, ci și piese complexe, îndoite la diferite unghiuri sau ambutisate cu matrițe special dezvoltate în acest scop.

Folosim trei mașini de îndoit table marca AMADA, 30 To și 80 To și TRUMPF 230 To, precum și prese hidraulice de 15 To respectiv 100 To. Cu ajutorul lor putem realiza operațiuni de o complexitate înaltă, extrem de eficient, la o calitate superioară.

Atunci când proiectul tău industrial necesită piese tridimensionale complexe, profile sau țevi, prelucrate cu precizie ridicată, forma și dimensiunile lor finale pot fi realizate cu ajutorul laserului pentru contururi 3D marca TRUMF, de 3kW.

Hai să discutăm despre proiectul tău și să trecem la treabă.

Trimite-ne fișierele .dxf sau .step (2D sau 3D) și specificațiile tale, iar de restul ne ocupăm noi!    captcha