Despre

Despre noi

Zsofia a început ca o afacere de familie, o mică manufactură de confecții metalice. În timp, am trecut prin mai multe faze de retehnologizare și relocări, pentru a putea ajunge în prezent la actualele capabilități și pentru a onora cerințe din ce în ce mai complexe. Acum avem cunoștințele și experiența de a prelucra în diferite stadii de finisare, până la piese finale, subansamble și ansamble, produse din oțel și aluminiu, prin: frezare, sudare, debitare, strunjire, ambutisare, finisarea finală prin zincare sau vopsire.

Viziunea noastră

Să devenim furnizorul preferat de soluții de confecții metalice personalizate pe nevoile complexe ale celor mai mari producători de utilaje din industrie.

Valori

Credem că munca serioasă, responsabilă este singura metodă de a dezvolta o afacere

Credem în calitatea impecabilă a produselor pe care le livrăm, pe care nu doar o verificăm constant, dar și căutăm metode de a face lucrurile mereu mai bine, mai eficient.

Credem în soluții personalizate, nu în produse lipsite de sens. În piese care să răspundă cât mai bine unor nevoi reale, venite de la partenerii noștri.

ani de experiență

0+

ani de experiență

de angajați

0+

de angajați

continente unde ajung produsele noastre

0

continente unde ajung produsele noastre

 • 2006

  Începuturile în prelucrarea metalelor

  Attila Biro preia compania și schimbă domeniul de activitate. Începe producția si montajul balustradelor și scărilor din inox destinate proiectelor rezidențiale. Activitatea era orientată în principal B2C.

 • 2008

  Bazele producției pentru clienți industriali

  Trecem prin prima retehnologizare, pentru a putea produce linii de producție complete pentru mici procesatori de lapte. În paralel, începem producția de accesorii pentru balustrade.

 • 2014

  Ieșim pe piața internațională

  Începem o colaborare importantă cu un partener din Germania, specializat pe producția utilajelor pentru sticlă laminată. Producem în serie diverse subansamble sudate și vopsite din oțel. E primul nostru contact internațional.

 • 2015

  Devenim furnizor Fritzmeier

  Prin intermediul clientului din Sibiu, parte din grup, începem să livrăm pentru Fritzmeier Cabs, cel mai mare furnizor de cabine din aluminiu pentru utilaje diverse pentru agricultură, construcții, logistică etc. Piesele noastre ajung să echipeze utilaje JUNGHEINRICH, KARCHER, STILL, KONECRANES, KOMATSU, DYNAPAC, BUCHER sau Kubota.

 • 2018

  Extindem colaborarea cu Fritzmeier

  Mulțumit de calitatea produselor, grupul german extinde colaborarea cu noi și astfel ajungem furnizor pentru alte două firme din cadrul grupului. Astăzi – Pregătim extinderea capacității de producție Proiectăm o nouă hală de producție și punem bazele unei noi etape de extindere a capacităților de producție, prin care vom trece în următorii ani.

Ai nevoie de suport pentru proiectul tău industrial?

Contactează-ne!  captcha

  Calitate certificată

  Pentru noi, cea mai valoroasă certificare vine sub forma proiectelor tot mai complexe pe care reușim să le livrăm partenerilor noștri și mulțumirea cu care ei revin.

  Activăm într-o facilitate de producție de 6.000 mp, cu peste 80 de angajați, activi în 2 schimburi. Deținem un certificat ISO 9001 de Sistem de Management al Calității.